![Soep van rijst, aardappelen en peterselie Soep van rijst, aardappelen en peterselie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/72050_1240-0-4592-4592.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 bos verse peterselie, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 20 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 200 g aardappelen, in stukken (3 cm)
- 1000 g water
- 2 groentenbouillonblokjes
- 10 g boter
- 200 g rijst (kooktijd 16 minuten)
- 1 tl zout
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1000 kJ / 239 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 48.1 g
- Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Brownie koekjes
1 Std. 35 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
No ratings
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Quinoakoekjes
1h
Sapje van rucola en waterkers
No ratings
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Kruidenvinaigrette
No ratings
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Hongaarse champignonsoep
30min