Devices & Accessories
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Prep. 5 min
Total 35 min
4 porties
Ingredients
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Calories
1000 kJ /
239 kcal
Protein
6.1 g
Carbohydrates
48.1 g
Fat
3.8 g
Fibre
1.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Gevarieerd koken elke dag
52 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Bloedige hersenspaghetti
13 h 30 min
Gevulde groenten
1 h 20 min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
No ratings
Kippennoedelsoep
1 h 35 min
Mexicaanse kippensoep
40 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 h 35 min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 h 15 min
Parelgerst- en champignonsoep
No ratings
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 h 15 min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 h 35 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min