Devices & Accessories
Speltbrood
Prep. 10 min
Total 1 h 45 min
30 sneetjes
Ingredients
-
speltgranen700 g
-
water lauw550 g
-
4 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld40 g
-
suiker2 tl
-
zonnebloempitten100 g
-
piment, gemalen1 snuifje
-
gemalen koriander¼ tl
-
zout2 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 sneetje
Protein
4 g
Calories
406 kJ /
97 kcal
Fat
2 g
Fibre
2.4 g
Carbohydrates
16 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
No ratings
Melkbrood
2 h 20 min
Minestrone
45 min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 h
Basis brooddeeg
5 min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 h 15 min
Brood van gierstmeel
2 h 35 min
Snel brood
50 min
Vijfzadenbrood
1 h 50 min
Brood met olijven
2 h 20 min
Boerenbrood
2 h
Basisrecept Brood
3 h