Devices & Accessories
Groentensaus voor pasta
Prep. 10 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
uien in helften gesneden100 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie20 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
courgette in stukken gesneden300 g
-
verse champignons in stukken gesneden100 g
-
tomatenblokjes uit blik of vers500 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen¼ tl
-
gedroogde basilicum1 tl
-
ongezouten boter1 tl
-
verse basilicumbladeren in stukjes gesneden8
-
verse peterselie (optional) alleen de blaadjes, gehakt1 - 2 el
-
geraspte Parmezaanse kaas (optional)
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
5 g
Calories
506 kJ /
121 kcal
Fat
8 g
Fibre
3.6 g
Carbohydrates
8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 h 5 min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
No ratings
Flatbread met peer en geitenkaas
3 h
Bessenmousse
4 h 50 min
Poedersuiker
5 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Romige snijbietsoep
35 min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 h 15 min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Gestoomde marmercake
1 h 30 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 h 45 min