Devices & Accessories
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Prep. 10 min
Total 40 min
4 portie
Ingredients
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
honing20 g
-
mosterd20 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
400 g aardappel, geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)zoete aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)400 g
-
broccoliroosje kleine stukjes (3 cm)400 g
-
zalmfilet, vers (4 stuks)800 g
-
zout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
feta kaas150 g
-
olijfolie2 el
-
gedroogde pepervlokken¼ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
2391.6 mg
Protein
57.2 g
Calories
3101 kJ /
741 kcal
Fat
43.1 g
Fibre
6.6 g
Saturated Fat
11.6 g
Carbohydrates
35.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mango Dessert met Passie Fruit
10 min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
No ratings
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
No ratings
Stoofvlees
3 h 10 min
Speltbrood
No ratings
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
No ratings
Vanille Yoghurt
No ratings
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
No ratings
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 h 20 min
Express Aardbeien Dessert
5 min