Devices & Accessories
Slowcooken kalfsstoofpot
Prep. 15 min
Total 2 h 10 min
6 porties
Ingredients
-
teentje knoflook1
-
verse tijm1 takje
-
verse laurierbladeren2
-
selderstengel in stukken1
-
verse bladpeterselie1 bos
-
prei in plakjes (1,5 cm)100 g
-
wortelen in plakjes (1,5 cm)150 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen witte peper naar eigen smaak1 tl
-
water900 g
-
kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)1000 g
-
verse champignons in vieren of zessen gesneden500 g
-
boter50 g
-
bloem50 g
-
room, 35% vet100 g
-
eierdooiers2
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
34.8 g
Calories
1892 kJ /
454 kcal
Fat
30.7 g
Carbohydrates
9.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Traditionele recepten
47 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Stoofvlees
3 h 10 min
Mediterrane visschotel
1 h 30 min
Bolognesesaus
1 h 15 min
Gekruide lamstaart
40 min
Griekse salade met gestoomde kip
No ratings
Aardappelgratin
1 h 10 min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 h 20 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 h 30 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 h 30 min
Balletjes in tomatensaus
1 h 10 min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 h
Waterzooi van Kip
1 h