Devices & Accessories
Butternutsoep met Curry en Mango
Prep. 25 min
Total 30 min
8 porties
Ingredients
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 porties
Sodium
45.7 mg
Protein
3.7 g
Calories
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Fat
16.9 g
Fibre
5.5 g
Saturated Fat
5.8 g
Carbohydrates
24.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
De Warme Smaak van de Herfst
5 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Zachte Appelcake
50 min
Mediterrane groentepasta
No ratings
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
No ratings
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
No ratings
Romige Feta Dip
No ratings
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 h 40 min
Tomatensoep met Burrata
35 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 h 30 min
Verse Tomatensoep
30 min