Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 teentje knoflook
- 60 g witte uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 500 g broccoliroosjes
- 1 el groentebouillonpasta
- 450 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 80 g gorgonzola, verkruimeld, en iets meer in stukken om af te werken
- 60 g brood, volkoren, geroosterd, in blokjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper, om op te dienen
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1309.5 kJ / 313 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 18.5 g
- Fat
- 23.5 g
- Saturated Fat
- 10.8 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 362 mg
In Collections
Alternative recipes
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
Romige courgettensoep
25 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Mysterieuze soep
45 分钟
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Aardappel-preisoep
40 min
Romige aspergesoep
25 Min
Broccolisoep
15 min
Romige tomatensoep
25 Min