Devices & Accessories
Snelle Thaise kipcurry
Prep. 20 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
teentje knoflook1
-
uien50 - 100 g
-
zout½ - 1 tl
-
olie30 g
-
Thaise rode currypasta50 - 100 g
-
kokosmelk200 g
-
water200 g
-
bloemige aardappelen geschild, in hapklare stukken gesneden400 g
-
wortelen in hapklare stukken gesneden100 g
-
kipfilets ontveld , in stukjes (3 cm) gesneden600 g
-
doperwt, bevroren150 g
-
verse koriander alleen de blaadjes, om te garneren2 - 3 takjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
42 g
Calories
1914 kJ /
459 kcal
Fat
20 g
Fibre
6.2 g
Carbohydrates
27 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Kip garam masala
50 Min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Lamscurry
1 Std.
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Chilli con carne
35 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Viscurry
35 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min