Devices & Accessories
Romige erwtensoep
Prep. 10 min
Total 40 min
8 porties
Ingredients
-
uien gehalveerd150 g
-
ongezouten boter20 g
-
1000 g bevroren doperwtenverse groene erwten1000 g
-
water600 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt1 el
-
200 g zure roomvolle room200 g
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
-
fijn zout naar believen½ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
7 g
Calories
778 kJ /
187 kcal
Fat
11 g
Fibre
8 g
Carbohydrates
12 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Aan tafel 2022!
10 Recipes
Benelux
Benelux
Winterse soepen
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Horror punch
20min
Romige aspergesoep
25min
Broccolisoep
15min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Forelmousse
5min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Aardappel-preisoep
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Romige courgettensoep
25min