Devices & Accessories
Vis en aardappelen met tomatensaus
Prep. 20 min
Total 50 min
6 porties
Ingredients
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)800 g
-
6 witvisfilets, (elk soort witvis, 120-200 g elk)moten heek (120-200 g elk)6
-
zout volgens smaak2 tl
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken100 g
-
olijfolie en meer voor het invetten30 g
-
witte wijn (optional)50 g
-
tomaten in stukken400 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water100 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
33 g
Calories
1269 kJ /
302 kcal
Fat
7 g
Fibre
3.4 g
Carbohydrates
25 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Peren in rode wijn
5 Std.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Mallorcaanse vissoep
40 Min