Devices & Accessories
Kip met romige groenten saus
Prep. 30 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
water600 g
-
wortelen in stukken gesneden130 g
-
bleekselderij in stukken gesneden60 g
-
50 g verse peterselieselderij bladeren60 g
-
1 kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
kipfilet in repen gesneden (5 cm x 2 cm)600 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak¼ tl
-
verse champignons in plakjes gesneden150 g
-
meel40 g
-
room100 g
-
Worcestershire saus (optional)1 tl
-
citroensap1 tl
-
ongezouten boter in stukken gesneden60 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
39 g
Calories
1693 kJ /
405 kcal
Fat
22 g
Fibre
3.1 g
Carbohydrates
12 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 h
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 h 40 min
Kip in perziksaus
40 min
Crostini met champignons en fontinakaas
No ratings
Kipfricassee
No ratings
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Zalmsoufflé
1 h
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min