Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Vulling
- 2 sjalotten
- 200 g kipfilet, in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 180 g champignon de Paris, vers, geborsteld en in reepjes gesneden
- zout, naar wens
- gemalen peper, naar wens
Béchamelsaus
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 60 g bloem
- 400 g melk
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- gemalen peper, naar wens
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 200 g quenelle, in plakjes
- 8 pasteitjes
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1691 kJ / 405 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Macaroni met ham en kaas
No ratings
Speculoospasta
10min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Peer, appel en zoete aardappelpuree
No ratings
Kip tikka masala
1 godz. 10 min
Speculoos druiven tiramisu
1 Std.
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.
Mini kaneelbroodjes op een stokje
No ratings
Victoria Sponge cake
No ratings
Gruyère gevulde zalmburger met sla
No ratings
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min