Devices & Accessories
Balletjes in tomatensaus
Prep. 15 min
Total 1 h 10 min
4 portie
Ingredients
Gehaktballetjes
-
brood vers of oudbakken, in stukken gesneden40 g
-
melk80 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (optional)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Tomatensaus
-
olie plus extra voor het invetten20 gram
-
teentje knoflook1
-
uien in partjes gesneden200 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1323.3 mg
Protein
25.8 g
Calories
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Fat
29.3 g
Fibre
4.2 g
Saturated Fat
9.7 g
Carbohydrates
22.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Veelzijdige gladde soep
45min.
Stoofvlees
3hod. 10min.
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min.
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Žádné hodnocení
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Žádné hodnocení
Amandelcake
50min.
Speculoos Druiven Tiramisu
1hod.
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min.
Bloemige Focaccia
Žádné hodnocení
Gehaktballetjes met Groenten
20min.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1hod. 30min.
Verse Tomatensoep
30min.