Devices & Accessories
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
Prep. 15 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)60 g
-
teentjes knoflook naar smaak1 - 2
-
uien gehalveerd60 g
-
olijfolie20 g
-
150 g snijbonen, in stukken (2-3 cm)verse sperziebonen in stukken (2-3 cm)150 g
-
verse knop paddestoelen in vier gesneden150 g
-
kippenborstfilets in stukken (3 cm)250 g
-
fijn zout naar smaak½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
water400 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 volle tl
-
droge pasta, type fusilli of gelijkaardige droge pasta200 g
-
kerstomaten in twee gesneden70 g
-
verse basilicumbladeren in stukken gescheurd16
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
30 g
Calories
2233 kJ /
533 kcal
Fat
27 g
Fibre
4.5 g
Carbohydrates
41 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Koken met de Varoma
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vichyssoise met pasta
35 λεπτ.
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 λεπτ.
Buikmannetjes
1ωρ. 30 λεπτ.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1ωρ.
Penne met tonijn
35 λεπτ.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 λεπτ.
Quiche met kip en peer
2ωρ. 40 λεπτ.
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1ωρ. 15 λεπτ.
Noten bolognese
35 λεπτ.
Kip met warme aardappelsalade
55 λεπτ.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 λεπτ.
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 λεπτ.