Devices & Accessories
Griekse varkensstoofpot
Prep. 10 min
Total 45 min
4 porties
Ingredients
-
water500 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
basmati rijst250 g
-
uien in vier gesneden200 g
-
paprika, rode in vier gesneden, zaadjes verwijderd200 g
-
olijfolie30 g
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
paprikapoeder2 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
varkenshaasje in reepjes (1 x 1,5 cm)700 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
48.1 g
Calories
2420 kJ /
579 kcal
Fat
14.7 g
Carbohydrates
63.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Snel op tafel
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
All-in-one kip cacciatore
2 h 45 min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 h 30 min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1 h 30 min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
No ratings
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 h 10 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Steak Stroganoff
45 min
Viscurry
35 min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Alpengratin
50 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min