Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
TM5 TM6

Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen

4.7 (15 ratings)

Ingredients

Zalm, wortelen en bonen

  • ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
  • 1 tl zout
  • 1 snuifje gemalen nootmuskaat
  • 2 snuifjes gemalen witte peper
  • 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)
  • 200 g wortelen, in stukken (ong. 2 mm)
  • 250 g platte sperziebonen, doormidden gesneden

Mangosaus

  • 250 g rijpe mango, alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)
  • 50 g brandewijn
  • 1 tl currypoeder
  • 300 g water
  • 100 g room, min. 30% vet
  • 120 g volle yoghurt
  • 1 snuifje zout
  • 1 snuifje gemalen witte peper
  • 1 takje verse peterselie, enkel de blaadjes, als garnituur (optional)

Nutrition
per 1 portie
Calories
2144 kJ / 513 kcal
Protein
37 g
Carbohydrates
18 g
Fat
28 g
Fibre
4 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes