Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Zalm, wortelen en bonen
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)
- 200 g wortelen, in stukken (ong. 2 mm)
- 250 g platte sperziebonen, doormidden gesneden
Mangosaus
- 250 g rijpe mango, alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)
- 50 g brandewijn
- 1 tl currypoeder
- 300 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 120 g volle yoghurt
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 1 takje verse peterselie, enkel de blaadjes, als garnituur (optional)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Canapé met ei
10 Min
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Gemarineerde paprika's
No ratings
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 Std.
Bessenschuim
10 Min