Compatible versions
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout, naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten, in stukken
- 55 g boter, in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas, verkruimeld
- verse rozemarijn (optional)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 5113 kJ / 1222 kcal
- Protein
- 55 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 92 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Citroen-kokos bliss balletjes
No ratings
Zalm mozaïek
No ratings
Margarita van komkommer en chilipeper
No ratings
Rauwe chocolade bietencake
No ratings
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min
Spaghetti carbonara
30min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
No ratings
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min