Devices & Accessories
Kabeljauw in tomatensaus
Prep. 10 min
Total 30 min
4 porties
Ingredients
-
teentje knoflook1
-
uien gehalveerd80 g
-
rode paprika's in stukken200 g
-
tomaten in stukken500 g
-
gemalen peper en iets meer om te bestrooien½ tl
-
gemalen cayennepeper2 - 3 snuifjes
-
paprikapoeder1 tl
-
olijfolie en iets meer om te bakken30 g
-
water120 g
-
tomatenpuree30 g
-
zout en iets meer om te bestrooien1 tl
-
verse tijm2 takjes
-
kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)600 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
-
citroen in schijfjes1
-
stokbrood in sneetjes, om op te dienen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
728.8 mg
Protein
29.6 g
Calories
1291.8 kJ /
308.7 kcal
Fat
16.3 g
Fibre
4.1 g
Saturated Fat
2 g
Carbohydrates
13.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Aan tafel in 30 minuten
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mediterrane visschotel
1 h 30 min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
No ratings
Koolstoofpot met kalkoen
40 min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Groentencurry met rijst
No ratings
Viscurry
35 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 h 10 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 h 30 min
Mallorcaanse vissoep
40 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min