Devices & Accessories
Worst met erwtenrisotto
Prep. 5 min
Total 30 min
6 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
olijfolie30 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst200 g
-
spekblokjes150 g
-
tomatenpuree10 g
-
witte wijn50 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 el
-
water850 g
-
diepgevroren doperwtjes ontdooid150 g
-
zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt150 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
3.8 g
Calories
410 kJ /
98 kcal
Fat
5.3 g
Carbohydrates
8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Starterskit
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Risotto bolognese
45 min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Kimchi risotto
25 min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
No ratings
Hong Kong rijst met worst
55 min
Spaghetti carbonara
40 min
Tagliatelle met broccoli
15 min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 h
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 h
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min