Devices & Accessories
Spaanse risotto
Prep. 30 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken (2 x 2 cm )400 g
-
olie30 g
-
zout2 tl
-
gemalen peper4 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 ½ tl
-
citroen biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst1
-
manchego kaas oud, in stukken80 g
-
rode paprika in stukken200 g
-
sjalot gehalveerd1
-
teentje knoflook1
-
verse tijm naaldjes afgeplukt6 takjes
-
boter20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli)300 g
-
witte wijn50 g
-
water750 g
-
½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 tl
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
35 g
Calories
2435 kJ /
582 kcal
Fat
19 g
Carbohydrates
62 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Favorieten uit Nederland
9 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Risotto bolognese
45min
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Pad Thai
45min
Champagne crème cake
Pas d’évaluation
Gekruide lamstaart
40min
Bibimbap burrito
45min
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Risottata met kip en champignons
40min