Devices & Accessories
Orzo pasta met zalm en spinazie
Prep. 25 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
olijfolie20 g
-
3 bevroren zalmfilets, ontveld, (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)3
-
paprikapoeder2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes2 takjes
-
water600 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle el
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta170 g
-
verse bladspinazie200 g
-
cherry tomaat gehalveerd100 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
maïszetmeel2 tl
-
citroensap1 el
-
vers gemalen zwarte peper en meer als garnering½ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
28 g
Calories
2344 kJ /
560 kcal
Fat
32 g
Fibre
4.1 g
Carbohydrates
37 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Zal(m)ig lekker
9 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Risotto bolognese
45 min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 h 30 min
Turkse moussaka
1 h 10 min
Tagliatelle met broccoli
15 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Viscurry
35 min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 h 45 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 h 25 min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min