Devices & Accessories
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
Prep. 20 min
Total 1 h
4 portie
Ingredients
-
boter en een beetje meer voor het invetten30 gram
-
Gouda kaas in stukjes (2-3 cm)200 g
-
ui gehalveerd60 g
-
tomatenpuree30 g
-
tomaten passata500 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.200 g
-
zout en een beetje meer voor de smaak1 theelepel
-
peper, gemalen½ tl
-
suiker½ tl
-
oregano, gedroogd naar smaak1 - 2 tl
-
verse pasta, type tortellini, zonder vulling bijvoorbeeld met vleesvulling, uit de koelvitrine800 g
-
bladspinazie, bevroren ontdooid en uitgeknepen500 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
33 g
Calories
3469 kJ /
824 kcal
Fat
45 g
Fibre
3.8 g
Carbohydrates
70 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
Verse Tomatensoep
30 Min