![Mediterrane visschotel Mediterrane visschotel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65845629-e7ac-4578-bc40-1dd12e776047/Derivates/b82623c7-66e6-4f06-b71c-08d8a6d2f51e.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g uien, in vieren gesneden
- 30 g olijfolie
- 350 g aardappelen, in schijfjes (5-7 mm)
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 20 g water
- 500 g gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout, in stukken (3 cm)
- 2 el paneermeel
- 1 teentje knoflook
- 30 g extra vergine olijfolie
- 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 50 g ontpitte olijven
- ½ tl gedroogde oregano
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2719.6 kJ / 650 kcal
- Protein
- 83.5 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 19.5 g
- Saturated Fat
- 3.3 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 8958.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
No ratings
Aardappelsoep met curry
35 min
Roerbak met aubergines en kofu
No ratings
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Viscurry
35 min