Devices & Accessories
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
Prep. 5 min
Total 55 min
4 porties
Ingredients
-
300 g gerookte varkensworst, in plakjes (1 cm)gekookte worst (Brühwurst) in plakjes (1 cm)300 g
-
olie30 g
-
water950 g
-
boerenkool zonder dikke stelen30 - 50 g
-
uien gehalveerd120 g
-
wortelen in stukken80 g
-
80 - 100 g peterseliewortel, in stukkenselderstengels in stukken80 g
-
teentjes knoflook3
-
tomatenpuree30 g
-
300 g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes300 g
-
2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 tl
-
laurierbladeren, gedroogd1 - 2
-
gedroogde tijm1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst (zie variatie)30 - 50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
884.3 mg
Protein
14.5 g
Calories
1398.3 kJ /
334.2 kcal
Fat
24 g
Fibre
4.1 g
Saturated Fat
7 g
Carbohydrates
17.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Champignon
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kip garam masala
50 Min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Keine Bewertungen
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Gemengde bessen taartjes
Keine Bewertungen
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Curryworst en linzen
1 Std.
Indiase groentencurry
50 Min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min