Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 knoflookbol
- 35 g olijfolie
- 250 g ui, gehalveerd
- 30 g honing
- 40 g graanmosterd
- 10 g Dijon mosterd (optional)
- 2 teentjes knoflook
- 1 el verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 tl zout
- 4 kippenborstfilets (ong. 650 g)
- 800 g bloemkoolroosjes
- 130 g melk
- ¼ - ½ tl vers gemalen peper, naar smaak
- 1 tl verse tijmblaadjes
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1596 kJ / 381 kcal
- Protein
- 46 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Kip met amandelen
25 min
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min