Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g uien, gehalveerd
- 100 g spekblokjes
- 500 - 600 g varkenshaasje
- 2 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 1 - 1 ½ tl zoete paprikapoeder
- 6 - 8 sneetjes gerookt mager spek (60-80 g)
- 500 g zuurkool uit blik
- 1 gedroogd laurierblad (optional)
- 3 jeneverbessen (optional)
- 500 g water
- 750 g aardappelen, in stukken (3 cm)
- 3 el bakolie
- 250 g uien, in schijfjes
- 140 g melk
- 40 g boter
- 2 - 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 47 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 6.4 g
Alternative recipes
Groentenbouillonpasta
45 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Sous-vide teriyaki zalm
1 Std. 20 Min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
No ratings
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
No ratings
Hornazo
No ratings
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Lichtblauw gekleurde eieren
No ratings
Kabeljauw met citrusboter
50min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min