Devices & Accessories
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
Prep. 15 min
Total 3 h
6 porties
Ingredients
-
langkorrelige rijst150 g
Kruidenmix
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
gedroogde basilicum1 tl
-
uien granulaat½ tl
-
knoflook, in korrels½ tl
-
gedroogde tijm½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
uien gehalveerd80 g
-
selder in stukken50 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
gehakte tomaten, uit blik600 g
-
teentjes knoflook2
-
water200 g
Jambalaya
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
200 g gerookte varkensworst, in stukken (1,5 cm)chorizo in stukken (1,5 cm)200 g
-
kippenborst filet, zonder vel in blokjes (3 cm)300 g
-
rauwe gepelde scampi's middelgroot200 g
-
verse peterselie als afwerking
-
rijpe mango in stukken (2 cm)200 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1221.5 mg
Protein
27.6 g
Calories
1625.1 kJ /
388.4 kcal
Fat
15.2 g
Fibre
3.7 g
Saturated Fat
5.3 g
Carbohydrates
34.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Comfort Food
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Ossenstaart Shepherd's Pie
No ratings
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 h
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 h 5 min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
No ratings
Kip-miso stoofpot
1 h 45 min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 h
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Tomatenmannetjes
No ratings
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 h 25 min
Zeevruchtenstoofpot
1 h 5 min
Lamsstoofpotje
1 h 45 min
Rundergoulash met deegballetjes
1 h 30 min