![Jambalaya met chorizo, scampi's en mango Jambalaya met chorizo, scampi's en mango](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/34e8e671e270996949f3e64fc614e4b8/Derivates/3a6daf8386102617434baf2ec570cac999a5744a.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g langkorrelige rijst
Kruidenmix
- 2 tl zoete paprikapoeder
- 1 ½ tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 2 tl gedroogde oregano
- 1 tl gedroogde basilicum
- ½ tl uien granulaat
- ½ tl knoflook, in korrels
- ½ tl gedroogde tijm
- 80 g uien, gehalveerd
- 50 g selder, in stukken
- 150 g rode paprika, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 600 g gehakte tomaten, uit blik
- 200 g water
Jambalaya
-
200
g chorizo, in stukken (1,5 cm)
or 200 g gerookte varkensworst, in stukken (1.5 cm) - 300 g kippenborst filet, zonder vel, in blokjes (3 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 200 g rauwe gepelde scampi's, middelgroot
- 200 g rijpe mango, in stukken (2 cm)
- verse peterselie, als afwerking
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1625.1 kJ / 388.4 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Carbohydrates
- 34.9 g
- Fat
- 15.2 g
- Saturated Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 3.7 g
- Sodium
- 1221.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Aromatische kipcurry
1 Std.
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
BBQ-saus
20 Min
Coconut Dream
10 min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min