Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
TM31 TM5 TM6

Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten

3.7 (7 ratings)

Ingredients

Pesto van zongedroogde tomaten

  • 70 g olijfolie
  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
  • 1 teentje knoflook
  • 160 g rauwe cashewnoten, ongezouten
    or 160 g pijnboompitten
  • 100 g zongedroogde tomaten

Involtini met kip

  • 70 g mozzarella, in stukken (4 cm)
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes bladpeterselie, vers, enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur
  • 2 eieren
  • 1 snuifje fijn zout, naar smaak
  • 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
  • 70 g broodkruimels
  • 540 g kippenborstfilets, in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)
  • 30 verse spinaziebladeren, stengels verwijderd

Saus

  • 1 teentje knoflook
  • ½ ui (ong. 75 g)
  • 50 g olijfolie
  • 650 - 700 g tomaten passata

Nutrition
per 1 portie
Calories
2950 kJ / 702 kcal
Protein
40 g
Carbohydrates
27.1 g
Fat
47.1 g
Fibre
7.7 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes