Devices & Accessories
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Prep. 10 min
Total 20 min
4 porties
Ingredients
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
17 g
Calories
1991 kJ /
477 kcal
Fat
8 g
Fibre
8.4 g
Carbohydrates
82 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vegan
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Zomerse pastasalade
30 min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Roerbak met aubergines en kofu
Brak ocen
Asperge-watermeloen salade
40 min
Veen- en vlierbessen punch
Brak ocen
Spaghetti muffins
55 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Quinoapuddings met frambozensaus
Brak ocen
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 godz. 15 min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 godz.
Snelle regenboogsalade
10 min