Devices & Accessories
Tomaten opgevuld met champignons en noten
Prep. 35 min
Total 1 h 5 min
3 porties
Ingredients
-
notenmengeling (bv. amandelen, walnoten)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
uien gehalveerd50 g
-
rijpe tomaten (Ø 5-6 cm) (zie tip)1300 g
-
verse champignons (bv. witte, oesterzwam)100 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
1 tl gedroogde muntverse munt10 - 12 bladeren
-
verse peterselie enkel de blaadjes4 - 5 takjes
-
witte langkorrelige rijst75 g
-
citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)20 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes, plus extra als garnituur
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
11 g
Calories
1644 kJ /
392 kcal
Fat
22 g
Fibre
9.2 g
Carbohydrates
33 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 h 10 min
Groentensaus voor pasta
40 min
Asperge-watermeloen salade
40 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Paella met kidneybonen
55 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Romige snijbietsoep
35 min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 h 30 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Moussaka met linzen
2 h 20 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min