Devices & Accessories
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
Prep. 30 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
Aardappel- en amandelschijf
-
amandelen100 g
-
bloemige aardappel in plakjes (ong. 5 mm)500 g
-
havermoutdrank (ongezoet)230 g
-
zout1 tl
-
gedroogde marjolein2 tl
-
havervlokken30 g
Tomatensaus en afwerking
-
ui gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse rode peper klein, ontpit1
-
olijfolie en meer om te bakken
-
bruine suiker1 el
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
gemalen komijn1 tl
-
zout volgens smaak
-
gemalen peper½ tl
-
verse sperziebonen400 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
12 g
Calories
2087 kJ /
500 kcal
Fat
28 g
Fibre
11.4 g
Carbohydrates
43 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vegan
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Champignon en spinazie lasagne
No ratings
Lactosevrije warme chocolademelk
No ratings
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 h 30 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 h 10 min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
No ratings
Lentetaart met yoghurt
5 h 15 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 h 10 min
Vislasagne met asperges en prei
1 h 30 min
Hongaarse champignonsoep
30 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min