Devices & Accessories
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Prep. 10 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
5 g
Calories
1480 kJ /
354 kcal
Fat
25 g
Fibre
5.3 g
Carbohydrates
25 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Zoete Aardappel Brood
5 h 25 min
Kreplach
55 min
Rauwe chocolade bietencake
No ratings
Rabarber-citroen cookies
1 h
Aardbeien mille-feuille
5 h
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Mini panettone
No ratings
Asperges en prosciutto cannoli
No ratings
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
No ratings
Citroenslush met champagne
10 min
Portugees brood (Pão de água)
3 h 30 min