![Flatbread met peer en geitenkaas Flatbread met peer en geitenkaas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7BE311FA-6CA2-4201-9C12-00BEF4E966E7/Derivates/2141CDD7-2D64-400F-BDC4-02277BB7683D.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Deeg
- 15 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 110 g water
-
10
g verse gist
or 1 ½ tl gedroogde gist - 200 g broodbloem plus extra om te bestuiven
- ½ tl zout
Topping
- 3 peren (bijv. Conference of Comice)
- 1 citroen alleen sap
- 225 g geitenkaas, zacht (bv. Chavroux®)
- 80 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 - 2 el walnoten, gehalveerd (optional)
- 2 el honing
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Carbohydrates
- 37.5 g
- Fat
- 20.3 g
In Collections
Alternative recipes
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
No ratings
Vegan appeltaart met crumble en meringue
No ratings
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
No ratings
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
No ratings
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Ingemaakte citroenen
No ratings
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
No ratings
Kokosnoot en chocoladesorbet
No ratings
Aardappel flatbread
12h
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 godz. 15 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min