![Waldorfsalade op witloofblaadjes Waldorfsalade op witloofblaadjes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0ebeb21b7397484106a4247300e6be90/Derivates/479241a1bc445930c4b521d2803b9368c636d360.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Belgische witloof
- 20 g gekonfijte gember
- 40 g pecannoten
- 150 g selderstengel, in stukken (5 mm)
- 1 appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 1 rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken
- 30 g mayonaise
- 2 tl geraspte citroenschil
- 40 g citroensap
- 1 tl honing
- 1 el verse tijm, enkel de bladeren
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 granaatappel, ontpit
- 10 g microgreens
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 565.1 kJ / 135.1 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 18.3 g
- Fat
- 7.2 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 333.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Boeddha bowl met kip
1h
Rode kool cups met kip
25 min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Keine Bewertungen
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Vegan Caesar saladedressing
Keine Bewertungen
Vegan citroen en zwarte thee taart
Keine Bewertungen