Devices & Accessories
Zalmburgers
Prep. 20 min
Total 25 min
4 stuks
Ingredients
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Protein
16 g
Calories
853 kJ /
204 kcal
Fat
12 g
Fibre
0.7 g
Carbohydrates
8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Burgertijd!
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Knapperige granola
2 h
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
No ratings
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 h
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 h 10 min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
No ratings
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Indische kippenburger
4 h
Loempia’s
55 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Quiche met kip en peer
2 h 40 min
Rundsburgers met kaasvulling
40 min
Pitabrood
2 h