![Zomerse pastasalade Zomerse pastasalade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/787c704ac4508d4f8303aaeed4bd1a5d/Derivates/aa9c1428cecb19418fce963f3b85052561f86da6.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
200
g abrikozen, in kwarten
or 200 g perziken, in kwarten - 70 g rode uien, in kwarten
- 250 g kerstomaten, gehalveerd (zie variatie)
- 180 - 200 g bindsla of Romeinse sla, In stukken gescheurd
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 250 g droge pasta, kort
- 1 teentje knoflook
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 10 g verse basilicumbladeren, en iets meer om af te werken
- 10 g citroensap
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes rode chilivlokken
- 2 - 3 snuifjes zout
- 4 burrata (± 50 g stuk) (zie variatie)
- stokbrood, diagonaal doorgesneden en gegrild (optional)
- gemengde zaden, om te bestrooien (optional)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2116 kJ / 505.8 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Carbohydrates
- 40.4 g
- Fat
- 27.2 g
- Saturated Fat
- 12.1 g
- Fibre
- 3.1 g
- Sodium
- 1195 mg
In Collections
Alternative recipes
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Aardbeienmojito
10 min
Macaroni met ham en kaas
No ratings
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
No ratings
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
No ratings
Rode kool cups met kip
25 min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
No ratings
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.