Devices & Accessories
Mexicaanse tostadas met gehakt
Prep. 20 min
Total 1 h 10 min
10 porties
Ingredients
-
panela kaas (Mexicaanse verse kaas) in stukken200 g
-
aardappelen in stukken200 g
-
wortelen in stukken200 g
-
rozijnen150 g
-
tomaten in stukken850 g
-
olijfolie40 g
-
uien in stukken250 g
-
teentjes knoflook3
-
rundergehakt1000 g
-
zout3 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
Mexicaanse tostada's om op te dienen
-
bindsla of Romeinse sla om op te dienen
-
zure room om op te dienen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
28 g
Calories
2138 kJ /
509 kcal
Fat
23 g
Carbohydrates
48 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Lekkers uit Mexico
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Karamel varkensvlees
45 min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Enchiladas met rundvlees
30 min
Batch cooking - Basisrecepten
No ratings
Runderpastei met bier
1 h 40 min
Ovenschotel met kip en spek
1 h 10 min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Gemalen kip in tomatensaus
30 min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min