Devices & Accessories
Hongaarse champignonsoep
Prep. 5 min
Total 30 min
4 porties
Ingredients
-
verse dille enkel de bladeren10 g
-
uien gehalveerd200 g
-
boter in stukken40 g
-
450 - 500 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes450 - 500 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
bloem (optional)1 tl
-
witte wijn50 - 70 g
-
water600 g
-
melk300 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 tl
-
gedroogde dille1 ½ tl
-
tomatenpuree1 el
-
vers geperst citroensap15 - 20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zure room om op te dienen
-
citroen in plakjes gesneden, als afwerking
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
350.3 mg
Protein
7.3 g
Calories
785.8 kJ /
187.8 kcal
Fat
11.5 g
Fibre
3.4 g
Saturated Fat
6.8 g
Carbohydrates
15.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Champignon
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Romige champignonsoep
20 Min