Devices & Accessories
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
Prep. 20 min
Total 1 h 30 min
4 porties
Ingredients
-
paprika's (± 200 g elk)4
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
uien30 g
-
selder in stukken30 g
-
wortelen in stukken30 g
-
olijfolie30 g
-
kippengehakt300 g
-
eieren2
-
paneermeel40 g
-
zout naar eigen smaak¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)Scamorza gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
870.6 mg
Protein
30.1 g
Calories
1732.3 kJ /
414 kcal
Fat
26 g
Fibre
3 g
Saturated Fat
9.1 g
Carbohydrates
15.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Halloween
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vleesgehaktbrood met champignons
1 h 5 min
Kip met rode paprika
1 h 5 min
Zalm mozaïek
No ratings
Wintergroente en rundvlees cholent
4 h 30 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Turkse moussaka
1 h 10 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
No ratings
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 h 50 min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 h
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 h 15 min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 h 35 min