Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 paprika's (± 200 g elk)
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g uien
- 30 g selder, in stukken
- 30 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie
- 300 g kippengehakt
- 2 eieren
- 40 g paneermeel
- ¾ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
-
50
g Scamorza, gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
or 50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1732.3 kJ / 414 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Carbohydrates
- 15.9 g
- Fat
- 26 g
- Saturated Fat
- 9.1 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 870.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
No ratings
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
No ratings
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Tzatziki
20 Min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
No ratings
Kruiden en Cashew dip
8h 10 min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min