Compatible versions
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Carbohydrates
- 51.9 g
- Fat
- 15.9 g
- Saturated Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodium
- 2525.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Avocadosap met dadels
5 min
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Glühwein
15min
Lamscurry
1 Std.
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Spaghetti met tonijn
40 min