Devices & Accessories
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Prep. 15 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
zout naar eigen smaak3 ¼ tl
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water en iets meer om de vis te spoelen800 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd150 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
verse tomaten in partjes200 g
-
rozijnen30 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
pijnboompitten20 g
-
kappertjes op azijn20 g
-
gedroogde chilipepers1 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
2525.7 mg
Protein
48.4 g
Calories
2231 kJ /
533.2 kcal
Fat
15.9 g
Fibre
8.5 g
Saturated Fat
1.9 g
Carbohydrates
51.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Flexitarische smaken
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
No ratings
Zalm mozaïek
No ratings
Koolstoofpot met kalkoen
40 min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Paksoi en ham rijst
40 min
Groentencurry met rijst
No ratings
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 h 30 min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
No ratings
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 h 5 min
Roggebroodjes
12 h
Gegratineerde coquilles
25 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min