Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
TM6

Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen

4.3 (3 ratings)

Ingredients

  • 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
  • 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
  • 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
  • 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
  • 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
  • 150 g uien, gehalveerd
  • 30 g olijfolie
  • 400 g tomatenblokjes uit blik
  • 200 g verse tomaten, in partjes
  • 30 g rozijnen
  • 100 g zwarte olijven, ontpit
  • 20 g pijnboompitten
  • 20 g kappertjes op azijn
  • 1 tl gedroogde chilipepers

Nutrition
per 1 portie
Calories
2231 kJ / 533.2 kcal
Protein
48.4 g
Carbohydrates
51.9 g
Fat
15.9 g
Saturated Fat
1.9 g
Fibre
8.5 g
Sodium
2525.7 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes