Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g verse peterseliebladeren, en iets meer als afwerking
- 10 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 5 g verse salie, enkel de blaadjes
- 40 g gedroogde pruimen, ontpit (optional)
- 40 g olie
- 2 teentjes knoflook
- 500 g spiering, zonder been, in stukken (3 cm)
- 4 - 6 snuifjes zoete paprikapoeder
- 200 g wortelen, in stukken
- 250 g uien, in schijfjes
- 300 g wilde rijst mengeling
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 700 g water
- ½ tl gemalen komijn
- gemalen peper, naar eigen smaak
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2917.3 kJ / 696.3 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 28.3 g
- Saturated Fat
- 8 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 181.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Pizza met fruit en yoghurt
No ratings
Gevulde vis
1h 50 min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1j 10 menit
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40 min
Zoetzure dhal
No ratings
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Kleverige sesamkip
40 min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Kip garam masala
50min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20 min