Devices & Accessories
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
Prep. 10 min
Total 1 h 10 min
4 porties
Ingredients
-
verse peterseliebladeren en iets meer als afwerking30 g
-
gedroogde pruimen (optional) ontpit40 g
-
verse salie enkel de blaadjes5 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking10 g
-
olie40 g
-
teentje knoflook1
-
varkensnek (procureur), ontbeend in stukken (3 cm)500 g
-
paprika, zoet4 - 6 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken200 g
-
uien in schijfjes250 g
-
wilde rijst mengeling300 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
water700 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
181.3 mg
Protein
36 g
Calories
2917.3 kJ /
696.3 kcal
Fat
28.3 g
Fibre
10 g
Saturated Fat
8 g
Carbohydrates
68 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Dagelijks en creatief
9 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gestoomde Chinese groenten
30 min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1 h 30 min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Arabische kip met couscous
45 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 h 30 min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min
Miso Udon Noedels
20 min
Kleverige sesamkip
40 min