Devices & Accessories
Hartige taart met savooiekool
Prep. 30 min
Total 1 h 30 min
12 stuks
Ingredients
-
boter om in te vetten
-
amandelen20 g
-
feta kaas in stukken200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse rozemarijn enkel de bladeren1 - 2 stengels
-
verse tijm enkel de bladeren6 stengels
-
ricotta250 g
-
crème fraîche200 g
-
eieren6
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
uien gehalveerd2
-
savooiekool in stukken400 g
-
amandelschilfers5 el
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Protein
12 g
Calories
990 kJ /
237 kcal
Fat
20 g
Fibre
1.3 g
Carbohydrates
2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Low Carb recepten
13 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Griekse salade met gestoomde kip
Pas d’évaluation
Turkse moussaka
1h 10min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Courgettesoep met munt
35min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Amandelcake
50min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min