Devices & Accessories
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Prep. 25 min
Total 25 min
4 porties
Ingredients
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
12.8 g
Calories
2076.8 kJ /
497 kcal
Fat
16.2 g
Fibre
12.7 g
Carbohydrates
65 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Rabarber
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
No ratings
Goulash van linzen en champignons
45 min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
No ratings
Rabarber en gember gin fizz
336 h 10 min
De wafels van de foor
3 h
Rode bietensalade
10 min
Gegrilde kaas met champignons
No ratings
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 h
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
No ratings
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 h 25 min