![Courgettesalade met asperges en pompelmoes Courgettesalade met asperges en pompelmoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CA7DC910-A223-4310-ACF6-CD1F6439A1F1/Derivates/D5E3D03F-3F16-4F73-B6B2-D3F8D4A9FA79.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g water, en meer voor een ijsbad
- ijsblokje, voor koeling
- 350 g asperges, in stukken (ong. 3 cm)
- 200 g courgette, in schijfjes (ong. 1 cm)
- 2 lente-uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 2 roze pompelmoes, 50 g sap en de rest in partjes
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 2 tl chiazaad
- 80 g verse jonge spinazie
- 40 g walnoot, gepeld, in stukken
- 1 el zonnebloempitten
- 1 el pompoenpitten
- 2 el verse bieslook, versnipperd
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1010.5 kJ / 240.5 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Carbohydrates
- 9.9 g
- Fat
- 17.5 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 7.5 g
- Sodium
- 295.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Guacamole
5 Min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Crostini met champignons en fontinakaas
Keine Bewertungen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Basilicumpesto
10 Min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min