Devices & Accessories
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
Prep. 15 min
Total 30 min
4 porties
Ingredients
-
water en meer voor een ijsbad500 g
-
ijsblokje voor koeling
-
asperges in stukken (ong. 3 cm)350 g
-
courgette in schijfjes (ong. 1 cm)200 g
-
lente-uien gehalveerd2
-
olijfolie30 g
-
roze pompelmoes 50 g sap en de rest in partjes2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
chiazaad2 tl
-
verse jonge spinazie80 g
-
walnoot, gepeld in stukken40 g
-
zonnebloempitten1 el
-
pompoenpitten1 el
-
verse bieslook versnipperd2 el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
295.8 mg
Protein
7.4 g
Calories
1010.5 kJ /
240.5 kcal
Fat
17.5 g
Fibre
7.5 g
Saturated Fat
2 g
Carbohydrates
9.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vegan
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Guacamole
5 min
Asperge-watermeloen salade
40 min
Mexicaanse dip in laagjes
25 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 h 35 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 h
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Mangochutney
1 h 20 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min
Glutenvrij Focacciabrood
1 h
Gazpacho
1 h 15 min