Devices & Accessories
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Prep. 10 min
Total 30 min
6 porties
Ingredients
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
1 tl vanillesuikernatuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optional) als afwerking
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
78 mg
Protein
9.4 g
Calories
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Fat
9 g
Fibre
2.5 g
Saturated Fat
5.3 g
Carbohydrates
40.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Aan tafel in 30 minuten
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 h 30 min
Limoncello-Taart
2 h 30 min
Krokante Onsen Eieren met Kool
No ratings
Rijstschotel met appelen
No ratings
Vanille Yoghurt
No ratings
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
No ratings
Soba noodle mee goreng
40 min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
No ratings
Gegrilde octopus met aardappelen
2 h 45 min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 h 20 min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 h 40 min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
No ratings