Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
De crackers
- 100 g bloem
- 40 g boter, koud, in stukken
- 2 el sesamzaad, zwart
- ¼ tl zout
- 2 el water
De wortelsalade
- 450 g wortelen, gepeld, in stukken (3 cm)
-
70
g gedroogde vijgen, in 4 gesneden
or 70 g dadels, ontpit, gehalveerd - 60 g walnoot, gehalveerd
- 4 el olijfolie
- 3 el witte balsamico azijn
-
2
tl Ras el Hanout
or 2 tl currypoeder - ½ tl zout
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2146 kJ / 517 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Rabarberijs
36u. 25min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
No ratings
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40p
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Rode bietensalade
10p
Snelle regenboogsalade
10p
Koolsla
10p