Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- olie, voor het invetten
- 2 - 4 verse kaffir limoenbladeren (zie tip), steeltjes verwijderd
- 100 g verse sperziebonen, gepunt
-
2
lente-uien (ca. 40 g) in stukken
or 2 sjalotten (ca. 40 g) in stukken - 600 g witvisfilets (bijv. kabeljauw, snapper, baars), in stukken (3-4 cm)
- 30 - 50 g Thaise rode currypasta
-
60
g kokosroom
or 30 g kokosroompoeder, verdund in 30 g warm water - 1 eiwit
- ½ - 1 tl zout
- 1000 g water
- 1 verse chilipeper, in dunne plakjes, om te garneren
- Nutrition
- per 3 stuks
- Calories
- 840 kJ / 202 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 1.3 g
Alternative recipes
Indiase groentencurry
50 Min
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Matzeballen
Keine Bewertungen
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Antioxidantenboost
10p
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Basilicumpesto
10p