Devices & Accessories
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
Prep. 1 h 15 min
Total 1 h 35 min
32 stuks
Ingredients
Knoedeldeegvellen
-
water plus extra indien nodig150 g
-
bloem300 g
-
olie plus extra om in te vetten1 el
-
zout¼ tl
Vulling en knoedels
-
witte koolbladeren in stukken400 g
-
zout1 ½ tl
-
varkensgehakt350 g
-
water530 g
-
sojasaus20 g
-
10 g sakerijstwijn10 g
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
lichte sesamolie (15 g)1 tl
-
bloem om te bestrooien
Difficulty
advanced
Nutrition per 1 stuk
Protein
3 g
Calories
318 kJ /
76 kcal
Fat
4 g
Fibre
0.5 g
Carbohydrates
7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 h 30 min
Chili con carne
40 min
Rabarber-munt cocktail
2 h
Gekruide kersenbrioche-krans
2 h 20 min
Beef laab
1 h 5 min
Loempia’s
55 min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
No ratings
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 h 15 min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 min
Pizzarolletjes met worst
1 h 20 min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 h 40 min
Vissticks met tomatensaus
50 min