Devices & Accessories
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Prep. 25 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
olijfolie80 g
-
sojasaus50 g
-
bruine suiker½ tl
-
citroen liefst biologisch, zeste en sap1
-
verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)4
-
sjalotten in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
prei enkel het witte gedeelte, in stukken100 g
-
verse gember (optional) gepeld20 - 30 g
-
selderstengels in stukken100 g
-
diepgevroren doperwtjes350 g
-
water450 g
-
zout2 tl
-
broccoliroosjes400 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
lichte room (ong. 18% vet) naar smaak50 - 100 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
46 g
Calories
2782 kJ /
664 kcal
Fat
43 g
Fibre
9.4 g
Carbohydrates
19 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Vegan appeltaart met crumble en meringue
No ratings
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 h
Romige aspergesoep
25 min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
No ratings
Broccolisoep
15 min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min
Rudolphs Mocktail
30 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min
Hongaarse champignonsoep
30 min
Romige erwtensoep
40 min