Devices & Accessories
Chinees wok met varkensvlees met groenten
Prep. 45 min
Total 1 h 20 min
6 porties
Ingredients
-
varkenshaas in repen (0,5 x 1 x 5 cm)600 g
-
sojasaus50 g
-
rijst vermicelli noedels ongekookt300 g
-
olie50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember geraspt1 tl
-
rode ui in partjes150 g
-
rode paprika in repen (0,5 x 5 cm)150 g
-
wortel in repen (0,5 x 5 cm)150 g
-
water1280 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder1 tl
-
oestersaus70 g
-
zachte bruine basterdsuiker1 tl
-
peultjes schoongemaakt100 g
-
babypaksoi grof gehakt150 g
-
zout1 tl
-
verse rode chilipeper in schuine ringetjes1
-
cashewnoot, geroosterd, ongezout2 el
-
lente-uien in schuine ringetjes2
Difficulty
easy
Nutrition per 1 porties
Protein
30 g
Calories
1735 kJ /
414.6 kcal
Fat
10.6 g
Fibre
3.5 g
Carbohydrates
47 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het Basiskookboek
133 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gehaktballen in tomatensaus
3 h 40 min
Kip garam masala
50 min
All-in-one kip cacciatore
2 h 45 min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Spaghetti carbonara
40 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Vers pastadeeg
1 h
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
200 g ui karameliseren
40 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Thaise burgers
35 min