Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g varkenshaas, in repen (0,5 x 1 x 5 cm)
- 50 g sojasaus
- 300 g rijstnoedels, ongekookt
- 50 g olie
- 2 teentjes knoflook
- 1 tl verse gember, geraspt
- 150 g rode ui, in partjes
- 150 g rode paprika, in repen (0,5 x 5 cm)
- 150 g wortel, in repen (0,5 x 5 cm)
- 1280 g water
- 1 tl Chinees vijfkruidenpoeder
- 70 g oestersaus
- 1 tl zachte bruine basterdsuiker
- 100 g peultjes, schoongemaakt
- 150 g babypaksoi, grof gehakt
- 1 tl zout
- 1 verse rode chilipeper, in schuine ringetjes
- 2 el cashewnoot, geroosterd, ongezout
- 2 lente-uien, in schuine ringetjes
- Nutrition
- per 1 porties
- Calories
- 1735 kJ / 414.6 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 10.6 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Thaise burgers
30 Min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1hod. 35min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Kippenbouillonpasta
45 分钟
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1hod. 10min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Kip garam masala
50 Min
BBQ-saus
20 分钟
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min